Wijk-BOA ondermijning

Solliciteer nu

Wijk-BOA ondermijning

Zet jouw Boa-ervaring in voor de wijkgerichte  ondermijningsaanpak in Rijswijk

Jouw opdracht

Als wijk-Boa, met specialisatie ondermijning, lever jij een actieve bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid van burgers, ondernemers en bezoekers van de gemeente door o.a. ondermijning tegen te gaan. Je gaat werken in een dynamisch, maar vaak ook lastig werkveld. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor een wijk en daarnaast zullen je werkzaamheden ook liggen op het gebied van jouw specialisatie ondermijning. Je krijgt de vrijheid en ruimte deze nieuwe rol binnen het team Handhaving van de gemeente Rijswijk zelf vorm te geven. In Rijswijk vinden wij het belangrijk dat onze handhavers goed uitgerust en goed opgeleid hun werk kunnen doen.

Over jou

De kernwaarden van Rijswijk zijn toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat mag je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Verder kun je je werk als Wijk-BOA ondermijning goed én met plezier doen als je voldoet aan dit profiel:

➡️ Je beschikt over minimaal MBO-4 werk- en denkniveau.
➡️ Ervaring met deelname aan (integrale) handhavingsacties en/of de coördinatie hiervan.
➡️ Je beschikt over een diploma Buitengewoon Opsporingsambtenaar of Algemeen Opsporingsambtenaar. Daarnaast ben je RTGB gecertificeerd.
➡️ Je beschikt over een diploma Alcoholwet of bent bereid deze direct te gaan volgen bij indiensttreding. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B.
➡️ Je bent integer in zowel denken als handelen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en weet je snel verbinding te maken.

Ons aanbod

✅ Veel ruimte in je functie
✅ Échte invloed op maatschappelijk niveau
✅ Ontwikkelmogelijkheden binnen een gemeente met ambitie
✅ Mogelijkheden voor flexibele werktijden
✅ Een warme informele werksfeer 


Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitdagende functie voor 36 per week.
  • Bruto maandsalaris van maximaal € 4.052,00 (afhankelijk van werkervaring en opleiding op basis van 36 uur per week; dit komt overeen met functieschaal 8).
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De mogelijkheid om wekelijks extra uren te werken die je kunt inruilen voor extra verlof.
  • Naast je salaris ook een vitaliteitsbudget en een individueel keuzebudget voor verschillende doelen naar jouw keuze, zoals extra inkomen, extra verlofuren, fiscalisering van de reiskosten of een fiets.
  • Een iPhone én een iPad of een (mini)laptop in bruikleen.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen voor Rijswijk. Je komt te werken binnen het domein Maatschappelijke Ontwikkelingen in het team Veiligheid, Inspectie & Handhaving. Het team van 35 collega’s is verantwoordelijk voor de veiligheid, maar ook toezicht op en handhaving van de wet- en regelgeving in de openbare ruimte en soms (bijzondere situaties) achter de voordeur.

Het is een kerntaak van de gemeente om de veiligheid van de Rijswijkse burgers en de belangen van de lokale samenleving zo goed mogelijk te waarborgen. Burgers en bedrijven moeten erop kunnen vertrouwen en moeten weten dat de gemeente haar verantwoordelijkheid voor toezicht en handhaving neemt en erop toeziet dat de regels worden nageleefd om zo te komen tot vermindering van milieu-, gezondheids- en veiligheidsrisico’s en het bewaken van de kwaliteit van de woon- een leefomgeving. 

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een veelzijdige stad in een dynamische regio die altijd in beweging is. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Samen met bewoners, ondernemers en partners bouwen we aan een inclusieve stad waar ruim 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond kunnen wonen, werken én meedoen. Kortom: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’, dat is onze missie. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Wij zijn een toegankelijke organisatie met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen. We hebben een prettige en informele werksfeer waarin collega’s uit verschillende delen van de organisatie elkaar gemakkelijk weten te vinden. Binnen de menselijke maat van Rijswijk kun je écht een verschil maken voor Rijswijk en is jouw werk goed zichtbaar. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten!

Solliciteer

Word je bij het lezen enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Ben jij de collega die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de sollicitatiebutton rechts bovenin (hier kun je naast je CV ook een filmpje uploaden) of mail je motivatie en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer MJ2305 De sluitingsdatum is in principe 13 oktober 2023, maar hebben we echter eerder een geschikte kandidaat gevonden dan sluit de reactie termijn eerder. Hebben we nog geen geschikte kandidaat, dan loopt de reactie termijn nog langer door.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je bellen naar Coördinator Handhaving, toezicht en parkeren Paul Vonk, telefoonnummer 14 070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.