Wijk-BOA

Solliciteer nu

Wijk-BOA

Leg je gemakkelijk contact en wil je je inzetten voor de leefbaarheid in onze groeiende gemeente? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou.

Wat ga je doen?

Als wijk-BOA lever jij een actieve bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid van inwoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente. Jij legt heel makkelijk contact en weet door jouw ervaring en kennis op een natuurlijke manier je doelen te bereiken. Je gaat werken in een dynamisch, maar vaak ook lastig werkveld. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een wijk en zorgt ervoor dat deze er schoon, heel en veilig uitziet en blijft uitzien. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samenwerken met jouw ketenpartners is hier heel belangrijk in.

Wie zijn jouw samenwerkingspartners? Hoe werk je samen met deze partners om tot de juiste aanpak te komen? Hoe zet je een breed netwerk op? Welke middelen ga je inzetten? Wie heb je nodig? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen om tot de kern te komen namelijk: hoe bedien ik mijn wijk met als resultaat een leefbare en veilige leefomgeving voor iedereen. Je krijgt de vrijheid en ruimte om jouw creatieve, positieve en proactieve kwaliteiten in te zetten. Om goed te kunnen werken vinden wij het in Rijswijk belangrijk dat onze handhavers goed uitgerust en goed opgeleid hun werk kunnen doen. Daar zal het dus niet aan schorten!

Wie ben jij?

Je kunt je werk als Wijk-BOA goed én met plezier doen als je voldoet aan dit profiel:

➡️ Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau.
➡️ Je beschikt over een diploma/getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar en je bent RTGB gecertificeerd.
➡️ Je beschikt over een diploma alcoholwet of bent bereidt deze direct te gaan volgen bij indiensttreding.
➡️ Je bent in het bezit van een rijbewijs B 

Ons aanbod

✅ Échte invloed op maatschappelijk niveau
✅ Ontwikkelmogelijkheden binnen een gemeente met ambitie
✅ Een warme informele werksfeer


Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

• Een uitdagende functie voor 40 uur per week waarbij je 4 ADV-uren per week opbouwt.
• Bruto maandsalaris van maximaal € 3.784,00 (afhankelijk van werkervaring en opleiding op basis van 36 uur per week; dit komt overeen met functieschaal 7).
• Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
• De mogelijkheid om wekelijks extra uren te werken die je kunt inruilen voor extra verlof of extra salaris.
• Naast je salaris ook een vitaliteitsbudget en een individueel keuzebudget voor verschillende doelen naar jouw keuze, zoals extra inkomen, extra verlofuren, fiscalisering van de reiskosten of een fiets.
• Een Samsung én een laptop in bruikleen.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen voor Rijswijk. Je komt te werken binnen het domein Maatschappelijke Ontwikkeling in het team Veiligheid, Inspectie & Handhaving: Het team van 35 collega’s is verantwoordelijk voor de veiligheid, maar ook voor toezicht op en handhaving van de wet- en regelgeving in de openbare ruimte en soms (in bijzondere situaties) achter de voordeur. Het is een kerntaak van de gemeente om de veiligheid van de Rijswijkse inwoners en de belangen van de lokale samenleving zo goed mogelijk te waarborgen. Inwoners en bedrijven moeten erop kunnen vertrouwen en moeten weten dat de gemeente haar verantwoordelijkheid voor toezicht en handhaving neemt en erop toeziet dat de regels worden nageleefd om zo te komen tot vermindering van milieu-, gezondheids- en veiligheidsrisico’s en het bewaken van de kwaliteit van de woon- een leefomgeving.

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een gemeente met een dorps karakter en grootstedelijke uitdagingen in een regio die altijd in beweging is. Hier kunnen 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond wonen, werken én meedoen. Onze missie is: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’.

Binnen de gemeente Rijswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en stimuleren we een inclusieve (werk)cultuur. Je krijgt een introductieprogramma, een rondleiding door Rijswijk én een warm welkom van jouw nieuwe collega’s. Zo voel je je snel thuis in Rijswijk! Meer weten over wat Rijswijk te bieden heeft? Kijk op www.WerkenVoorRijswijk.nl

De komende jaren groeit onze stad maar liefst met een derde. Dit stimuleert de verdere ontwikkeling van onze organisatie, voor onze huidige en toekomstige collega’s. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Groei jij met ons mee?

Wil je aan de slag voor Rijswijk?

Word je bij het lezen enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Ben jij de collega die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de sollicitatiebutton rechts bovenin (hier kun je naast je CV ook een filmpje uploaden) of mail je motivatie en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer MJ2317.  De sluitingsdatum is in principe 29 april 2024, maar hebben we echter eerder een geschikte kandidaat gevonden dan sluit de reactie termijn eerder. Hebben we nog geen geschikte kandidaat, dan loopt de reactie termijn nog langer door.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je bellen naar de Coördinator Handhaving en Toezicht parkeren de heer Paul Vonk, telefoonnummer 14 070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.