Stagiair Gis/GEO-informatie

Solliciteer nu

Stagiair Gis/GEO-informatie

Jij helpt ons om het inzicht van beheerders en beleidsmakers 'openbare ruimte' te optimaliseren door GEO-informatie te koppelen aan beheersinformatie.

Wat ga je doen?

Als Stagiair Gis/GEO-informatie ga jij aan de slag binnen het team Mobiliteit & Parkeren. Het betreft een hbo-meewerkstage voor 24-36 uur per week. De startdatum stemmen we in overleg met elkaar af, bij voorkeur in de periode van 1 september 2024 tot 31 januari 2025.

Tijdens je stage bouw je mee aan de GEO-informatie binnen de gemeente Rijswijk. Het team Mobiliteit & Parkeren en Team Informatie werken nauw samen aan het intensiveren van het gebruik van GEO-informatie en bijbehorende kaart-data lagen. Je werkt mee aan slimme oplossingen en inrichtingen voor het opzetten en gebruiken van het GIS systeem. Daarnaast bouw je mee aan nieuwe kaartlagen.

In deze stage krijg je de kans om jouw ruimtelijk inzicht te verbreden door aan de slag te gaan met:

➡️ Structureren, analyseren, evalueren en visualiseren van data (middels een app, grafiek of kaart);
➡️ Inrichten van GIS bestanden ten behoeve van data-inwinning;
➡️ Koppelen van data aan Geometrie;
➡️ Creëren van kaarten, grafieken en dashboards;
➡️ Maken van tekeningen met ArcGIS;
➡️ Het analyseren van data in GIS in relatie tot. beleidsdocumenten;
➡️ Het inmeten of inprikken van data (incidenteel).

Wie ben jij?

Je kunt je stage-opdracht op een goede manier en met plezier doen als je voldoet aan dit profiel:

➡️ Je volgt een relevante hbo-opleiding in het ruimtelijke domein of Geometrie;

➡️ Je wordt blij van het werken met GIS, data en kaarten;

➡️ Je bent initiatiefrijk en zoekt een praktische stage.

Ons aanbod

✅       Een uitdagende en leerzame stageperiode voor 24-36 uur per week

✅       Een informele leer- en werkomgeving, waarin je (onder begeleiding) zelfstandig aan de slag kunt

✅       De gelegenheid om een kijkje te nemen in een gemeentelijke organisatie

✅       Een 100% geen saaie stage garantie

✅       Een aantrekkelijke stagevergoeding

 

Meer weten over wat Rijswijk te bieden heeft? Kijk op www.WerkenvoorRijswijk.nl.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 5 domeinen voor Rijswijk. Jouw stage-opdracht is bij Domein Ruimtelijke Ontwikkelingen, team Mobiliteit en Parkeren. Het team telt ongeveer 20 vaste formatieplaatsen. Wij hechten veel waarde aan een prettige sfeer binnen het team. Collega’s zijn altijd bereid om elkaar te helpen en mee te denken. Wij zorgen ervoor dat we regelmatig naar buiten gaan om elkaars projecten te bekijken en te bespreken en het is tegelijkertijd een mooie manier om de stad goed te leren kennen.

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een gemeente met een dorps karakter en grootstedelijke uitdagingen in een regio die altijd in beweging is. Hier kunnen 60.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond wonen, werken én meedoen. De komende jaren groeit onze stad maar liefst met een derde. Dit stimuleert de verdere ontwikkeling van onze organisatie, voor onze huidige en toekomstige collega’s. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Onze missie is: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’.

Binnen de gemeente Rijswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en stimuleren we een inclusieve (werk)cultuur. Zo voel je je snel thuis in Rijswijk! Meer weten over wat Rijswijk te bieden heeft? Kijk op www.WerkenvoorRijswijk.nl.

Wil je aan de slag voor Rijswijk?

Ben je enthousiast over deze stage en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan uiterlijk 12 juli 2024 via de sollicitatiebutton rechts bovenin (hier kun je naast je CV ook een video uploaden) of mail je sollicitatiebrief en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer JK2424/S.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze stageplek kun je contact opnemen met teammanager Ron den Dulk, telefoonnummer 14 070.