Senior BOA

Solliciteer nu

Senior BOA

Heb jij naast coaching, aansturing en begeleiding van jouw collega handhavers, ook oog voor de mens achter de collega? Dan is team handhaving Rijswijk opzoek naar jou!

Jouw opdracht

Binnen team handhaving Rijswijk zoeken wij een senior die het team bij de hand neemt in haar ontwikkeling, professionalisering en groei. Wij zoeken een collega die zich niet naast het team maar in het team bevindt als senior. Een collega die er voor het team zal zijn als dat wordt verwacht (gevraagd en/of ongevraagd). Daarnaast verwachten wij van onze nieuwe senior dat hij/zij verantwoordelijkheid, loyaliteit en integriteit ademt.  

Over jou

De kernwaarden van Rijswijk zijn toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat mag je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Verder kun je je werk als Senior BOA goed én met plezier doen als je voldoet aan dit profiel:

➡️ Je beschikt over een MBO 4 niveau of een HBO werk/denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van het diploma/getuigschrift Buitengewoon opsporingsambtenaar.
➡️ Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met het operationeel aansturen, coachen en begeleiden van een team.
➡️ Je beschikt over een positieve houding en uitstraling. Je zoekt altijd naar kansen en mogelijkheden in jouw benadering. En draagt bij aan een goede sfeer binnen het team.
➡️ Bij voorkeur ben je in het bezit van een RTGB (3) bevoegdheid, een BOT (bedrijfsopvang Team) medewerker bent en een opleiding (operationeel) leidinggeven hebt gevolgd.
➡️ Jij bent communicatief vaardig en weet hoe, wanneer en op welke wijze jouw communicatievaardigheden in te zetten.

Ons aanbod

✅ Veel ruimte in je functie
✅ Échte invloed op maatschappelijk niveau
✅ Ontwikkelmogelijkheden binnen een gemeente met ambitie
✅ Mogelijkheden voor flexibele werktijden
✅ Een warme informele werksfeer


Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitdagende functie voor 36 per week.
  • Bruto maandsalaris van maximaal € 4.537,00 (afhankelijk van werkervaring en opleiding op basis van 36 uur per week; dit komt overeen met functieschaal 9).
  • Een tijdelijke functie van een jaar.
  • De mogelijkheid om wekelijks extra uren te werken die je kunt inruilen voor extra verlof.
  • Naast je salaris ook een vitaliteitsbudget en een individueel keuzebudget voor verschillende doelen naar jouw keuze, zoals extra inkomen, extra verlofuren, fiscalisering van de reiskosten of een fiets.
  • Een iPhone én een iPad of een (mini)laptop in bruikleen.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen voor Rijswijk. Je komt te werken binnen het Domein Maatschappelijke ontwikkeling in het team Veiligheid, Inspectie & Handhaving: Het team van 35 collega’s is verantwoordelijk voor toezicht op en handhaving van de wet- en regelgeving in de openbare ruimte.

Het is een kerntaak van de gemeente om de veiligheid van de Rijswijkse burgers en de belangen van de lokale samenleving zo goed mogelijk te waarborgen. Burgers en bedrijven moeten erop kunnen vertrouwen en moeten weten dat de gemeente haar verantwoordelijkheid voor toezicht en handhaving neemt en er op toeziet dat de regels worden nageleefd. Hiermee verminderen we de milieu-, gezondheids- en veiligheidsrisico’s en bewaken we de kwaliteit van de woon- een leefomgeving.

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een veelzijdige stad in een dynamische regio die altijd in beweging is. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Samen met bewoners, ondernemers en partners bouwen we aan een inclusieve stad waar ruim 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond kunnen wonen, werken én meedoen. Kortom: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’, dat is onze missie. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Wij zijn een toegankelijke organisatie met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen. We hebben een prettige en informele werksfeer waarin collega’s uit verschillende delen van de organisatie elkaar gemakkelijk weten te vinden. Binnen de menselijke maat van Rijswijk kun je écht een verschil maken voor Rijswijk en is jouw werk goed zichtbaar. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten!

Solliciteer

Word je bij het lezen enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Ben jij de collega die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de sollicitatiebutton rechts bovenin (hier kun je naast je CV ook een filmpje uploaden) of mail je motivatie en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer MJ2302De sluitingsdatum is in principe 13 oktober 2023, maar hebben we echter eerder een geschikte kandidaat gevonden dan sluit de reactie termijn eerder. Hebben we nog geen geschikte kandidaat, dan loopt de reactie termijn nog langer door.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je bellen naar Coördinator Handhaving & Toezicht parkeren de heer Paul Vonk, telefoonnummer 14 070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.