Ondersteunend Medewerker Belastingen

Solliciteer nu

Ondersteunend Medewerker Belastingen

Vind je het leuk om telefonisch informatie te geven en ben je een kei in administratieve taken? Kom dan het team

Belastingen versterken want wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je verricht administratief ondersteunende taken op het gebied van belastingen. Je registreert ingekomen stukken en ondersteunt je collega’s uit het team bij hun dagelijkse werkzaamheden. Verder beantwoord je vragen en verstrek je informatie aan inwoners. Omdat we het belangrijk vinden dat belastingen en heffingen correct worden opgelegd, voer je controles uit en bewaak je mede de kwaliteit van de gegevens op het gebied van de uitvoering van de diverse belastingen.

Wie ben jij?

Je kunt je werk als ondersteunend medewerker Belastingen goed én met plezier doen als je voldoet aan dit profiel:

➡️ Mbo-diploma (4) werk- en denkniveau

➡️ Kennis van en ervaring met Office-applicaties

➡️ Je hebt ervaring in klantgericht telefoneren/afhandelen e-mail

➡️ Je bent een teamspeler

➡️ Je kunt in het Nederlands en Engels op een begrijpelijke wijze communiceren met inwoners en bedrijven

Ons aanbod

✅ Ontwikkelmogelijkheden binnen een gemeente met ambitie

✅ Mogelijkheden voor flexibele werktijden en thuiswerken

✅ Een warme informele werksfeer

Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitdagende functie voor 36 uur per week.
  • Bruto maandsalaris van maximaal € 3.612,00 (afhankelijk van werkervaring en opleiding op basis van 36 uur per week; dit komt overeen met functieschaal 7.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De mogelijkheid om wekelijks extra uren te werken die je kunt inruilen voor extra verlof.
  • Naast je salaris ook een vitaliteitsbudget en een individueel keuzebudget voor verschillende doelen naar jouw keuze, zoals extra inkomen, extra verlofuren, fiscalisering van de reiskosten of een fiets.
  • Een iPhone én een iPad of een (mini)laptop in bruikleen.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen voor Rijswijk. Jij komt te werken in team Belastingen, dat in totaal uit 7 medewerkers bestaat. Het team legt aanslagen afvalstoffenheffing, rioolheffing, onroerendezaakbelasting, toeristenbelasting en precariobelasting op aan inwoners en bedrijven die gevestigd zijn in Rijswijk. Bovendien zorgt het team dat de ontvangen bezwaren en aanvragen kwijtschelding worden afgehandeld en het geld wordt geïnd. 

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een gemeente met een dorps karakter en grootstedelijke uitdagingen in een regio die altijd in beweging is. Hier kunnen 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond wonen, werken én meedoen. Onze missie is: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’.

Binnen de gemeente Rijswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en stimuleren we een inclusieve (werk)cultuur. Je krijgt een introductieprogramma, een rondleiding door Rijswijk én een warm welkom van jouw nieuwe collega’s. Zo voel je je snel thuis in Rijswijk! Meer weten over wat Rijswijk te bieden heeft? Kijk op www.WerkenVoorRijswijk.nl

De komende jaren groeit onze stad maar liefst met een derde. Dit stimuleert de verdere ontwikkeling van onze organisatie, voor onze huidige en toekomstige collega’s. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Groei jij met ons mee?

Wil je aan de slag voor Rijswijk?

Word je bij het lezen enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Ben jij de collega die we zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 4 december 2023 via de sollicitatiebutton rechts bovenin (hier kun je naast je CV ook een video uploaden) of mail je motivatie en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer MJ2349.  De selectiegesprekken vinden plaats op 8 december 2023.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je bellen naar teamleider Berlinda Blokstra, telefoonnummer 14 070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.