Medior Functioneel Beheerder met de focus op Youforce

Solliciteer nu

Medior Functioneel Beheerder met de focus op Youforce

Je bent een ambitieuze en leergierige professional met passie voor IT en krijgt bij ons alle kansen om jezelf te ontwikkelen als Functioneel Beheerder.

Wat ga je doen?

Je gaat deel uitmaken van team Functioneel Beheer en bent samen met het team verantwoordelijk voor het beheer van de bedrijfskritische applicaties binnen de gemeente Rijswijk. Jouw focus zal liggen op de tweedelijns- ondersteuning van onze HR applicatie: Youforce. Samen met jouw collega beheerder Youforce ga jij komend jaar onder andere de Youforce app uitrollen en de Youforce roadmap bepalen.

Wie ben jij?

Je kunt je werk als Medior Functioneel Beheerder met de focus op Youforce goed én met plezier doen als je voldoet aan dit profiel:

➡️ Minimaal Hbo werk- en denkniveau, liefst ICT gerelateerd

➡️ Ervaring met het beheren van HR applicaties (zoals Youforce) is een pré

➡️ Kennis van BiSL of bereid dit te behalen

Ons aanbod

✅ Ontwikkelmogelijkheden binnen een gemeente met ambitie

✅ Mogelijkheden voor flexibele werktijden en thuiswerken

✅ Een warme informele werksfeer

Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

• Een uitdagende functie voor 36 uur per week.

• Bruto maandsalaris van maximaal € 4.537,00 (afhankelijk van werkervaring en opleiding) op basis van 36 uur per week; dit komt overeen met functieschaal 9.

• Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

• De mogelijkheid om wekelijks extra uren te werken die je kunt inruilen voor extra verlof.

• Naast je salaris ook een vitaliteitsbudget en een individueel keuzebudget voor verschillende doelen naar jouw keuze, zoals extra inkomen, extra verlofuren, fiscalisering van de reiskosten of een fiets.

• Een iPhone en een laptop in bruikleen.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen voor Rijswijk. Jij komt te werken in team Informatie. Functioneel Beheer is één van de vier teams die onder de afdeling Informatie valt en is de afgelopen jaren aardig gegroeid qua bezetting en professionaliteit. Ze zijn verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en de continuïteit van de belangrijkste applicaties binnen de gemeente Rijswijk. Binnen het team Functioneel Beheer heerst een informele en prettige werksfeer en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Je krijgt ook de ruimte om zelfstandig te werken.

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een gemeente met een dorps karakter en grootstedelijke uitdagingen in een regio die altijd in beweging is. Hier kunnen 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond wonen, werken én meedoen. Onze missie is: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’.

Binnen de gemeente Rijswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en stimuleren we een inclusieve (werk)cultuur. Je krijgt een introductieprogramma, een rondleiding door Rijswijk én een warm welkom van jouw nieuwe collega’s. Zo voel je je snel thuis in Rijswijk! Meer weten over wat Rijswijk te bieden heeft? Kijk op www.WerkenVoorRijswijk.nl

De komende jaren groeit onze stad maar liefst met een derde. Dit stimuleert de verdere ontwikkeling van onze organisatie, voor onze huidige en toekomstige collega’s. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Groei jij met ons mee?

Wil je aan de slag voor Rijswijk?

Word je bij het lezen enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Ben jij de collega die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de sollicitatiebutton (hier kun je naast je CV ook een video uploaden) of mail je motivatie en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer SB2365

De sluitingsdatum is in principe 15 december 2023, maar hebben we echter eerder een geschikte kandidaat gevonden dan sluit de reactie termijn eerder. Hebben we nog geen geschikte kandidaat, dan loopt de reactie termijn nog langer door.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je bellen naar teammanager Bert van Lith, telefoonnummer 14 070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.