Jong talent

Solliciteer nu

Jong talent

Ben je net afgestudeerd? Een starter op de arbeidsmarkt? Op zoek naar een toffe stage of afstudeeropdracht? Kom dan werken voor Rijswijk! 

Waarom je als jong talent voor Rijswijk wilt werken?

Springplank voor jouw carrière

Een gemeente heeft veel verschillende taken. Jouw kennis en frisse blik kunnen we hier goed bij gebruiken. Minstens zo belangrijk is dat we jonge talenten willen helpen om zichzelf te ontwikkelen. Zo bieden we je doorgroeimogelijkheden binnen Werken in Haaglanden.

Werken voor Rijswijk is een feestje

In Rijswijk houden we van korte lijnen en staan we voor elkaar klaar. De werksfeer is informeel. Dat is niet alleen gezellig, maar werkt wel zo prettig!  We organiseren regelmatig activiteiten (met andere jonge talenten) binnen de gemeente Rijswijk. Om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. In veel functies kun je gedeeltelijk thuiswerken.

Aan de slag als jong talent voor Rijswijk

Junior-functie

Rijswijk is regelmatig op zoek naar starters met de ambitie om de pionier van morgen te worden. Ervaring niet vereist, motivatie wel. Jij krijgt je de kans om je te ontwikkelen in je vakgebied met veel verantwoordelijkheden en taken die passen bij je opleiding

Traineeship

In september 2021 zijn onze huidige trainees begonnen. Als trainee krijg je de kans om op verschillende afdelingen opdrachten van waarde op te pakken en volg je een ontwikkelprogramma. Zo heb je de vrijheid om te ontdekken wat het beste bij jou past

(Afstudeer)stage

Ben je op zoek naar een interessante stage of een mooie afstudeeropdracht? Een (afstudeer)stage bij Rijswijk is een mooie kans om te laten zien wat je waard bent en je maakt kennis met de gemeente Rijswijk als potentiële werkgever. Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken samen met middelbare scholen, mbo-, hbo- en wo- opleidingen.

Hou deze website in de gaten voor alle mogelijkheden die wij jou bieden.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagiar? Dan horen we graag van je!