Buitendienst medewerker civiele techniek

Solliciteer nu

Buitendienst medewerker civiele techniek

Jij steekt graag de handen uit de mouwen en gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van allerlei technische uitdagingen in de openbare ruimte van Rijswijk.

Wat ga je doen?

Als buitendienst medeweker civiele techniek vertrek je vroeg in de ochtend met één of meer klussen onder de arm. De beheerders van het team bereiden het werk voor op basis van de onderhouds- en beheerplannen. Zij ontvangen ook af en toe  opdrachten van projectleiders. Ook ga je als buitendienst medewerker civiele techniek aan de slag met meldingen die inwoners van Rijswijk maken via het Meldpunt Openbare ruimte. Deze meldingen en opdrachten kunnen gaan om het opknappen van een bankje in een park, het oplossen van een storing in het rioolsysteem, een reparatie van de wegverharding of het onderhoud van speeltoestellen in Rijswijk. Indien nodig help jij je collega’s van straatreiniging of groen bij hun werkzaamheden. De diversiteit aan projecten zorgt voor veel afwisseling.

Wie ben jij?

Om je werk als buitendienst medewerker civiele techniek goed én met plezier te kunnen doen, is het vereist dat je voldoet aan de volgende functie-eisen en beschikt over onderstaande competenties.

➡️       Mbo werk- en denkniveau;
➡️       Ervaring in vergelijkbare functie;
➡️       Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
➡️       Je bent 5 dagen per week beschikbaar en daarnaast bereid om gemiddeld één keer in de 6 weken een piketdienst te draaien (dat houdt in dat jij van maandag tot de maandag daarop, 24 uur per dag beschikbaar bent voor calamiteiten).

Ons aanbod

✅       Een afwisselende functie

✅       Resultaatgericht werk in de Rijswijkse buitenruimte

✅       Prettige werksfeer

✅       Leuke collega’s

✅       Ontwikkelmogelijkheden

 Met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: 

  • Een uitdagende functie voor 36 uur per week.

  • Bruto maandsalaris van maximaal € 3.327,00  (afhankelijk van werkervaring en opleiding op basis van 36 uur per week; dit komt overeen met functieschaal 5). Daarnaast heb je recht op een toelage voor piketdiensten.

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

  • De mogelijkheid om wekelijks extra uren te werken die je kunt inruilen voor extra verlof.

  • Naast je salaris ook een vitaliteitsbudget en een individueel keuzebudget voor verschillende doelen naar jouw keuze, zoals extra inkomen, extra verlofuren, fiscalisering van de reiskosten of een fiets. 

  • Een iPhone in bruikleen als dit noodzakelijk is voor jouw functie.

Jouw team

Wij werken met ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 5 domeinen voor Rijswijk. Jij komt te werken in team Onderhoud Ruimtelijk Domein,. Binnen de gemeente Rijswijk is het team Onderhoud Ruimtelijk Domein verantwoordelijk voor het schoonhouden en het onderhoud van de buitenruimte in de stad. Het team bestaat uit ruim 45 medewerkers, verdeeld over de teams Groen, Straatreiniging, Civiele Techniek, Terreinbeheer en Kabels & Leidingen. Als uitvoerend medewerker civieltechnische projecten ben je onderdeel van het team Civiele Techniek. Dit team is verantwoordelijk voor het onderhoud aan uiteenlopende voorzieningen in de Rijswijkse buitenruimte, zoals het riool, de pompen en gemalen, verkeerstechnische voorzieningen, speeltuinen en straatmeubilair.

Gemeente Rijswijk

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een gemeente met een dorps karakter en grootstedelijke uitdagingen in een regio die altijd in beweging is. Hier kunnen 56.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond wonen, werken én meedoen. Onze missie is: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’.

Binnen de gemeente Rijswijk vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en stimuleren we een inclusieve (werk)cultuur. Je krijgt een introductieprogramma, een rondleiding door Rijswijk én een warm welkom van jouw nieuwe collega’s. Zo voel je je snel thuis in Rijswijk! Meer weten over wat Rijswijk te bieden heeft? Kijk op www.WerkenVoorRijswijk.nl

De komende jaren groeit onze stad maar liefst met een derde. Dit stimuleert de verdere ontwikkeling van onze organisatie, voor onze huidige en toekomstige collega’s. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Groei jij met ons mee?

Wil je aan de slag voor Rijswijk?

Word je bij het lezen enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan zo snel mogelijk, mail je motivatie en CV naar stadhuis@rijswijk.nl, onder vermelding van vacaturenummer JK2423. De sluitingsdatum is in principe 28 juni 2024, maar hebben we echter eerder een geschikte kandidaat gevonden dan sluit de reactietermijn eerder. Hebben we nog geen geschikte kandidaat, dan loopt de reactietermijn nog langer door. De selectiegesprekken vinden in juni plaats.

 Meer informatie
Voor meer informatie over deze vacature en de sollicitatieprocedure kun je bellen naar teammanager Cecile , telefoonnummer 14 070.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.