Aan de slag voor Rijswijk

Solliciteer nu

Aan de slag voor Rijswijk

Rijswijk groeit

Werken voor Rijswijk betekent werken voor een groeiende veelzijdige stad midden in een dynamische regio. Jouw ideeën en kennis kunnen we goed gebruiken. Samen bouwen we aan een inclusieve stad waar 59.000 inwoners, ondernemers en bezoekers van Rijswijk prettig én gezond kunnen wonen, werken én meedoen. Onze missie is: ‘De verantwoordelijkheid om het fantastisch te doen voor Rijswijk’ met onze kernwaarden: toewijding, betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. 

Maak het verschil

Wij werken ongeveer 500 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen. We hebben een prettige en informele werksfeer waarin collega’s uit verschillende delen van de organisatie elkaar gemakkelijk weten te vinden. Hier ben je naam, niet een functie. In Rijswijk kun je écht een verschil maken en is jouw werk goed zichtbaar. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten! 

Alle ruimte om te ontwikkelen

Niet alleen als stad zijn wij aan het ontwikkelen, maar ook als organisatie én individu. Wij geloven dat dit elkaar versterkt. Wij zijn er om te stimuleren, als jij verder wilt leren. Hier wordt jouw talent gezien. Zo heeft Rijswijk heeft haar eigen Rijswijk Academie, waar je terecht kunt voor je persoonlijke ontwikkeling. Verder stimuleren wij doorgroei naar andere functies binnen Rijswijk 

Een passende beloning

Uiteraard ontvang je een passende beloning voor jouw waardevolle werk. Gemeenten hebben een collectieve arbeidsovereenkomst (de cao Gemeenten). Naast salaris ontvang je ook een vrij besteedbaar Individueel Keuzebudget. Dit budget kun je aan verschillende doelen besteden, zoals extra inkomen, extra verlofuren of de aanschaf van een fiets. Jij maakt zelf de keuze hoe en wanneer je jouw Individueel Keuzebudget wilt besteden!

Hybride werken

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. In veel functies kun je zelf je werkplek kiezen, zoals vanuit huis, in de trein of op kantoor. Om je werk goed te kunnen doen, krijg je een iPhone én een iPad of (mini)laptop in bruikleen. Ook kun je wekelijks extra uren werken, waarmee je extra verlof opbouwt. 

Welkom in Rijswijk

Binnen de gemeente Rijswijk stimuleren we een inclusieve (werk)cultuur waar iedereen zichzelf kan zijn. Wij geloven namelijk dat juist de dingen die ons van elkaar onderscheiden kansen bieden om van elkaar te leren en te groeien als organisatie. Je krijgt een introductieprogramma om op interactieve wijze kennis te maken met het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Tijdens een rondleiding door Rijswijk kom je daarnaast meer te weten over de ontstaansgeschiedenis van de stad. Zo voel je je snel thuis in Rijswijk!

Sollicitatieprocedure

Volg Rijswijk 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij de gemeente Rijswijk? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook en TwitterZoek je al langer werk of heb je een beperking? Het Werkgevers Servicepunt (WSP) ondersteunt Rijswijkers zonder werk. Kijk voor meer informatie op www.wsprijswijk.nl.